Wat is het voordeel van een speksteenkachel?

Speksteen is een natuursteen met een hoge warmteopname. De stenen van een speksteenkachel werken als een soort batterij. In vergelijking met een traditionele houtkachel duurt het wat langer voordat je van de warmte kunt genieten, omdat de stenen eerst moeten ‘opladen’. Een speksteenkachel van Goedkoopste Kachels biedt u echter veel voordelen. Een belangrijk voordeel van de speksteen kachels in ons assortiment – en ook het voordeel waarvoor de meeste mensen voor deze kachel kiezen – is de luxe uitstraling. Wilt u ook een speksteenkachel aanschaffen? Dan leest u in dit artikel de voordelen van deze mooie kachel!

Een uitstekende performance

Hoewel de speksteenkachels van Goedkoopste Kachels erg mooi staan in elk interieur, is er nog een ander voordeel dat u wellicht zou kunnen overtuigen om voor deze ijzersterke kachel te gaan. Dat is de prestatie. Een speksteenkachel heeft bijvoorbeeld een verbrandingsrendement van 80-90%. Zo neemt het materiaal van de kachel de warmte op en geeft deze tegelijkertijd ook weer af, zodat er veel minder hoeft te worden verhit. Alsof dat nog niet genoeg is, brandt de speksteenkachel zowel hard als zacht hout en laat weinig roet- of teerafzettingen achter in de afvoer. Bespaar tijd en geld op onderhoud en verbrandingsmaterialen door een van onze speksteenkachels aan te schaffen. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Duurzaam materiaal

Zoals bij elke kachel, is de overweging voor een speksteenkachel er een waar u goed over moet nadenken. Het is natuurlijk een flinke investering om zo’n kachel in uw woonkamer te plaatsen. Bent u van plan om een kachel aan te schaffen, dan is de speksteenkachel geen slechte keuze. Dankzij het duurzame, betere materiaal waar de kachels van gemaakt zijn, gaan ze erg lang mee. Mocht een speksteenkachel te prijzig zijn voor uw wensen, dan kunnen wij altijd in overleg met u kijken wat er mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan een kachel met speksteen uitstraling voor een lagere prijs. Informeer gerust door contact met ons op te nemen.

Bent u eruit? Bestel bij Goedkoopste Kachels!

Benieuwd naar de soorten kachels die wij bij Goedkoopste Kachels in het assortiment hebben? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op met Goedkoopste Kachels via 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Is een speksteenkachel precies wat u zoekt? Bestel vandaag nog en profiteer van onze uitstekende service! Wij horen graag hoe wij u verder van dienst kunnen zijn.