Verschillende soorten houtkachels

Een fijn knapperend haardvuur bepaalt de sfeer in elke ruimte. Zo maakt u het in een handomdraai gezellig door uw houtkachel aan te steken, of u nu een vrijstaande houtkachel heeft of een inbouw houthaard. Voor elke woning is er een perfecte houtkachel die goed bij het interieur past en u ook in de koude winterdagen lekker warm houdt. Bij Goedkoopste Kachels bieden we een grote verscheidenheid aan kachels, waaronder houtkachels in alle maten en kleuren. Kun je niet kiezen? Lees dan dit artikel om de keuze gemakkelijker te maken.

Hoe maakt u de keuze?

Er is een groot aantal verschillende soorten houtkachels beschikbaar in ons assortiment. Welke houtkachel u kiest, hangt af van uw persoonlijke wensen. Misschien heeft u al een houtkachel in gedachten, maar past deze niet in uw woning vanwege de afmetingen, ondergrond of kwaliteit van uw wanden. Ga daarom goed na wat er mogelijk is in uw woning, voordat u een houtkachel aanschaft. Hierbij kunt u rekening houden met:

  • Het doel van uw houtkachel: warmte of sfeer?
  • Is de kachel de centrale verwarming van uw huis?
  • Is de kachel bedoeld voor een oud of nieuw huis?
  • Welke ondergrond heeft u voor de kachel?
  • Welke look zoekt u?

Vrijstaande houtkachel vs. inbouw kachel

Bij Goedkoopste Kachels bieden we zowel vrijstaande houtkachels als inbouw houtkachels aan. Welke u kiest hangt ook af van uw persoonlijke voorkeur. Een vrijstaande kachel heeft een aantal voordelen. Zo kan deze houtkachel de warmte ongehinderd afgeven aan de ruimte, doordat deze niet gehinderd wordt door bijvoorbeeld een ombouw. Vrijstaande haarden zijn er in alle soorten en maten, maar nemen doorgaans meer ruimte in beslag dan een inbouwhaard. Het voordeel van de houten inbouwkachel is dat u geen ruimte verliest, maar wel sfeer creëert. Wilt u geïnformeerd worden over de verschillende houtkachels die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op!

Houtkachel kopen bij Goedkoopste Kachels

Meer weten over de verschillende soorten kachels die we aanbieden bij Goedkoopste Kachels? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op via 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Bent u eruit welke houtkachel u wilt hebben? Bestel vandaag nog en profiteer van onze uitstekende service! Wij horen graag hoe wij u verder van dienst kunnen zijn.