De top 10 beste houtkachels van 2021

Bent u op zoek naar een houtkachel, maar weet u niet welke kachel het meest geschikt is voor uw interieur? Goedkoopste kachels licht voor u de top 10 houtkachels van 2021 uit. Lees verder en vindt de beste houtkachel voor in uw huis!

1. Houtkachel Invicta Remilly

Op nummer 1 staat de Invicta Remilly. Deze houtkachel is efficiënt en compact. De Invicta Remilly bestaat volledig uit gietijzer. Gietijzer is een ideale warmtegeleider en zorgt voor een lange levensduur van uw kachel. U kan deze kachel in ieder interieur toepassen door het kleine formaat en de rustieke look.

2. PS-50 pelletkachel

De PS-50 pelletkachel is sfeerverhogend. Er brandt een constante vlam, waardoor u de aangename sfeer creëert die u van een houtkachel gewend bent. De PS-50 pelletkachel is gemakkelijk te bedienen. Ook is de kachel milieuvriendelijk. U bespaart op zowel CO2-uitstoot als energiekosten.

3. Houtkachel Invicta Cassine

De Invicta Cassine bevat de perfecte harmonie tussen functionaliteit en design. De houtkachel is een combinatie van zeer milieuvriendelijke verbranding en een fraai ontwerp. Ook deze houtkachel bestaat uit gietijzer, waardoor de kachel een lange levensduur heeft. Laat uw huis aangenaam verwarmen met het eenvoudige ontwerp en de verticale lijn van de Invicta Cassine.

4. Houtkachel Invicta Chatel

Bij de gietijzeren Invicta Chatel is er rekening gehouden met een schone rustverbranding, lage CO uitstoot en een hoog rendement. Het is een compact model. De Invicta Chatel bevat:

  • Aansluitmogelijkheid bovenkant
  • Zelfsluitende deur
  • Verbrandingskamer, houtblokken tot 34 cm lang

5. Houtkachel Olympus V6

De Olympus V6 is een moderne, elegante houtkachel. U heeft uitstekend zicht op het vlammenspel dankzij de grote panoramische deur. De Olympus V6 kenmerkt zich door een geoptimaliseerde verbrandingstechnologie. Hiermee voldoet de houtkachel aan de nieuwste wettelijke voorschriften en vallen de emissiegrenswaarden onder de voorgeschreven grenswaarden.

6. Houtkachel Invicta Gomont

 

De Invicta Gomont is een compacte gietijzeren houtkachel en is de grote broer van de Chatel. De houtkachel is voorzien van een goede basis waarbij er gedacht is aan een hoog rendement, een schone ruitverbranding en een lage CO uistoot.

7. Houtkachel Invicta Ove

Wanneer u houdt van moderne designs is de Invicta Ove dé kachel voor u. Deze houtkachel is heel bijzonder dankzij de buitengewone, unieke vorm. De Invicta Ove is milieuvriendelijk en heeft een lange levensduur doordat het volledig gemaakt is van gietijzer.

8. Houtkachel H&M VIVO zwart / speksteen

De H&M VIVO kan beschreven worden als een kwaliteit kachel met een tijdloos design. De kachel creëert een gezellige en behaaglijke sfeer. Ook kan u in een aparte ruimte boven de verbrandingskamer eten bereiden of stoven.

9. Houtkachel Invicta Iwaki

De Invicta Iwaki brengt warmte en kalmte in uw huis. De houtkachel straalt rust uit. De kachel bestaat uit gietijzer en heeft een milieuvriendelijke verbranding.

10. Houtkachel H&M Mango

De H&M Mango is een ovale kachel. Het is een eenvoudig ontwerp, volledig teruggebracht tot de essentie. De H&M Mango bevat een groot panoramavenster. Hierdoor heeft u goed uitzicht op het vuur. De houtkachel past in ieder interieur.

Een houtkachel bestellen

Wilt u graag een houtkachel uit de top 10 houtkachels van 2021 bestellen? Neem contact op met Goedkoopste kachels door te bellen naar 085-3010266. U kan ook mailen naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl.