• Razendsnelle levering 2-4 werkdagen
  • Uitstekende klanttevredenheid
  • Gratis verzending in Nederland
  • Unieke Showroom
  • Maatwerk installatieservices

Kachel hout

HOUTKACHEL VOORDELIG ONLINE KOPEN IN ONZE HOUTKACHEL WEBSHOP

Wilt u stoppen met het gebruik van een gaskachel en zoekt u een kachel op hout stook? En kachel die u op hout stookt kunt u eenvoudig online kopen in de webshop van Goedkoopstekachels.nl. Wij hebben een zeer ruim assortiment houtkachels en tuinkachels op hout tegen de laagste prijzen. Wij zijn niet zomaar de goedkoopste kachel verkoper van Nederland! Door een andere aanpak van inkopen en goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij steeds de beste kwaliteit kachels leveren tegen de laagste prijzen. Wie graag kachel hout stookt, is bij ons altijd in het voordeel. Onze bedrijfsnaam zegt wat dat betreft meer dan voldoende!

KACHEL HOUT GESTOOKT

Houtgestookte kachels zijn al sinds jaar en dag populair bij mensen die van directe warmte en gezelligheid houden. De houtkachel dankt zijn succes aan het feit dat zo’n kachel vrijwel overal geplaatst kan worden. Het enig waarop u moet letten is dat de rookafvoer op een veilige afstand van de muur in huis blijft. Een kachel op hout geeft veel meer warmte dan een gaskachel. Daarom zal de warmte van het rookgasafvoerkanaal ook veel hoger zijn dan bij een gashaard. Met een kachel op hout gestookt bent u dus zeer flexibel. Door de boven- of achteraansluiting neemt een vrijstaande houtkachel zeer weinig ruimte in beslag. Er is dus altijd wel een model dat past in uw interieur!

VERANTWOORD UW KACHEL HOUT STOKEN

Kachel hout stoken is geen probleem als u een ABCAT (After Burning CATalyst) houtkachel koopt. Zo heeft u nooit schadelijke uitstoot en hinderlijke geuren. De ABCAT is een houtrookfilter in de vorm van een katalysator die afrekent met onverbrande deeltjes in de houtkachel. De filter wordt als kachelpijp direct op of achter de stookinstallatie van een nieuwe CE-gecertificeerde kachel geplaatst. De ABCAT neutraliseert de kenmerkende geur van houtrook, zorgt voor vermindering tot 96% van uitstoot schadelijke stoffen en is eenvoudig te plaatsen en schoon te maken. U kunt bij ons een houtkachel online kopen van onder andere de volgende kwaliteitsmerken kachels: ABX, H&M, Invicta. Ook rookkanalen voor uw houtkachel kunt u bij ons online kopen.

WAAROM UW KACHEL KOPEN BIJ GOEDKOOPSTEKACHELS.NL?

We hebben de voordelen van een kachel voor hout stook kopen bij Goedkoopstekachels.nl voor u op een rijtje gezet:

  • Uitgebreid assortiment: alle kachels uit voorraad leverbaar!
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering: kachels binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen!
  • Vakkundige service, persoonlijk, per e-mail en telefonisch

Uitgelichte producten

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee