• Razendsnelle levering 2-4 werkdagen
  • Uitstekende klanttevredenheid
  • Volledige begeleiding door deskundige verkopers
  • Unieke Showroom
  • Maatwerk installatieservices

Houtkachel veranda

HOUTKACHEL VOOR VERANDA IN 2 TOT 4 DAGEN BIJ U THUIS

Een houtkachel op uw veranda! Dat is toch de ideale manier om buiten te genieten van fraaie en lange zomeravonden? Maak uw dromen waard in de webshop van Goedkoopstekachel.nl. Voor uw veranda, tuinhuis of overkapping hebben wij altijd een geschikte houtkachel uit voorraad leverbaar die wij binnen 2 tot 4 werkdagen bij u thuis leveren. Zo geniet u lekker snel van een gezellige houtkachel op uw veranda. En voor de luxe van een houtkachel voor uw veranda betaalt u bij ons geen cent teveel. Wij zijn de goedkoopste kachel verkoper van Nederland door een andere aanpak van inkopen en het maken van goede afspraken met onze leveranciers. Zo heeft u voordelig en snel een houtkachel op uw veranda staan.

WELKE HOUTKACHEL OP UW VERANDA?

Een houtkachel op uw veranda: kan dat wel? Jazeker kan dat! De meeste nieuwe en moderne houtkachels zijn geschikt om te plaatsen onder een veranda of overkapping. Het hangt wel af van hoe uw overkapping of veranda eruitziet. Is uw veranda alleen aan de achterkant dicht en zijn de andere zijden open? Of zijn de zijkanten ook dicht? De mate waarin uw houtkachel op uw veranda voldoende beschermd staat tegen weersinvloeden is erg belangrijk. Twijfelt u daarover? Wij kunnen u uitstekend adviseren.

ROOKAFVOER BIJ HOUTKACHEL OP UW VERANDA

Om uzelf tijdens een gezellige avond bij de houtkachel op uw veranda niet uit te roken, is het belangrijk om het rookkanaal op een veilige manier te plaatsen. Ook heeft het een dubbelwandig geïsoleerd rookkanaal nodig. Maar op de plek waar de kachelpijp door de overkapping van de veranda gaat, moet u opletten voor brandgevaar door de hoge temperatuur in het rookkanaal. Voldoende afstand tot brandgevoelig materiaal is dus belangrijk op de plek waar het rookkanaal door het dak gaat. En die plek moet zijn afgeschermd met brandwerend materiaal. Let op! Het plaatsen van een houtkachel onder uw veranda of overkapping met een rookkanaal valt onder het Bouwbesluit. U moet dan aan bepaalde richtlijnen voldoen. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

WAAROM EEN HOUTKACHEL OP UW VERANDA VAN GOEDKOOPSTEKACHELS.NL?

We hebben de voordelen van het kopen van een houtkachel voor uw veranda voor u op een rijtje gezet:

  • Uitgebreid assortiment: alle kachels en haarden uit voorraad leverbaar!
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering: kachels binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen!
  • Vakkundige service, persoonlijk, per e-mail en telefonisch

Uitgelichte producten

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee