• Razendsnelle levering 2-4 werkdagen
  • Uitstekende klanttevredenheid
  • Volledige begeleiding door deskundige verkopers
  • Unieke Showroom
  • Maatwerk installatieservices

Houtkachel overkapping

KACHEL VOOR UW OVERKAPPING IN 2 TOT 4 DAGEN IN HUIS!

Zoekt u een houtkachel voor uw overkapping om ook in uw tuin te genieten van fraaie lente- en zomeravonden? Kijk dan gerust eens in de webshop van Goedkoopstekachel.nl. Voor uw
veranda, tuinhuis of overkapping hebben wij altijd een geschikte houtkachel uit voorraad leverbaar die in 2 tot 4 werkdagen in huis heeft. Zo geniet u lekker snel van een gezellige houtkachel onder uw overkapping. En voor een kachel onder uw overkapping betaalt u bij ons geen cent teveel. Wij zijn de goedkoopste kachel verkoper van Nederland door een andere aanpak van inkopen en het maken van goede afspraken met onze leveranciers. Zo heeft u voordelig en snel een houtkachel onder uw overkapping staan.

WELKE HOUTKACHEL ONDER UW OVERKAPPING?

U vraagt zich misschien af: kan ik een houtkachel onder een overkapping plaatsen? Het antwoord is ja, dan kan! De meeste nieuwe en moderne houtkachels zijn geschikt om te plaatsen onder een veranda of overkapping. Het hangt wel af van hoe uw overkapping of veranda eruitziet. Is uw overkapping alleen aan de achterkant dicht en zijn de andere zijden open? Of zijn de zijkanten ook dicht? De mate waarin de houtkachel onder uw overkapping beschermd wordt tegen weersinvloeden is erg belangrijk. Wij kunnen u daarover uitstekend adviseren.

ROOKAFVOER BIJ HOUTKACHEL ONDER OVERKAPPING

Om uzelf tijdens een gezellige avond bij de kachel onder uw overkapping niet uit te roken, is het belangrijk om het rookkanaal op een veilige manier te plaatsen. Hiervoor heeft u een dubbelwandig geïsoleerd rookkanaal nodig. Maar op de plek waar het rookafvoerkanaal door de overkapping gaat, moet u opletten voor brandgevaar door de hoge temperatuur in het rookkanaal. Daarom is het van belang dat er voldoende afstand is tot brandgevoelig materiaal en dat het rookkanaal, waar deze door het dak gaat, is afgeschermd met brandwerend materiaal. Let op! Het plaatsen van een houtkachel onder uw overkapping met een rookkanaal, valt officieel onder het Bouwbesluit. U moet dan aan bepaalde richtlijnen voldoen. Meer weten? Bel of mail ons voor meer informatie.

WAAROM EEN HOUTKACHEL VOOR UW OVERKAPPING VAN GOEDKOOPSTEKACHELS.NL?

WAAROM EEN HOUTKACHEL VOOR UW OVERKAPPING VAN GOEDKOOPSTEKACHELS.NL?

We hebben de voordelen van het kopen van een kachel voor uw overkapping bij Goedkoopstekachels.nl voor u op een rijtje gezet:

  • Uitgebreid assortiment: alle kachels uit voorraad leverbaar!
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering: kachels binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen!
  • Vakkundige service, persoonlijk, per e-mail en telefonisch
Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee