• Razendsnelle levering 2-4 werkdagen
  • Uitstekende klanttevredenheid
  • Gratis verzending in Nederland
  • Unieke Showroom
  • Maatwerk installatieservices

Houtkachel kopen?

HOUTKACHEL VOORDELIG ONLINE KOPEN IN ONZE HOUTKACHEL WEBSHOP

Wilt u voordelig een houtkachel kopen? Dan bent u in onze houtkachel webshop aan het goede webadres! Bij ons kunt u de voordeligste houtkachels online kopen. Wij hebben een zeer ruim assortiment houtkachels tegen de laagste prijzen. Niet voor niets zijn wij de goedkoopste kachel verkopers van Nederland! Door een andere aanpak van inkopen en goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij steeds de beste kwaliteit houtkachels leveren tegen de laagste prijzen. Bij ons bent u als klant altijd in het voordeel! Onze naam zegt wat dat betreft meer dan voldoende!

HOUTKACHEL ONLINE KOPEN

Zoekt u voor uw woning een sfeervolle houtkachel? In onze houtkachel webshop kunt u uw ideale houtkachel online kopen. Na bestelling van uw kachel heeft u hem binnen 2 tot 4 werkdagen in huis. Een houtkachel geeft naast een sfeervol vlammenspel ook lekker veel warmte. En een houtkachel heeft een zeer hoog rendement van 70% of hoger. Al onze houtkachels zijn CE-gecertificeerd, waarmee ze voldoen aan de regels binnen de Europese Economische Ruimte. Bij ons bent u dus verzekerd van een hoge kwaliteit, veilige en gebruiksvriendelijke moderne houtkachel. Kijk in onze houtkachel webshop voor ons aanbod houtkachels. U kunt daar direct ook uw favoriete houtkachel bestellen.

ONS RUIME AANBOD HOUTKACHELS ONTDEKKEN

Moderne houtkachels zijn hoogwaardige verbrandingstoestellen met een hoog rendement en een lage uitstoot. Omdat ons gas opraakt, is stoken op hout een goed alternatief. Voorwaarde daarbij is wel dat u de juiste houtkachel kiest, deze op de juiste manier installeert en verantwoord stookt.

VERANTWOORD UW HOUTKACHEL STOKEN

Met de aanschaf van een ABCAT (After Burning CATalyst) houtkachel rekent u af met schadelijke uitstoot en hinderlijke geuren. De ABCAT is een houtrookfilter in de vorm van een katalysator die afrekent met onverbrande deeltjes in de houtkachel. Het filter wordt als kachelpijp direct op of achter de stookinstallatie van een nieuwe CE-gecertificeerde kachel geplaatst. De ABCAT neutraliseert de kenmerkende geur van houtrook, zorgt voor vermindering tot 96% van uitstoot schadelijke stoffen en is eenvoudig te plaatsen en schoon te maken. U kunt bij ons houtkachels kopen van onder andere de volgende kwaliteitsmerken kachels: ABX, H&M, Invicta. Ook rookkanalen voor uw houtkachel kunt u bij ons online kopen.

WAAROM EEN HOUTKACHEL KOPEN BIJ GOEDKOOPSTEKACHELS.NL?

We hebben de voordelen van een goedkope kachel online kopen bij Goedkoopstekachels.nl voor u op een rijtje gezet:

  • Uitgebreid assortiment: alle kachels uit voorraad leverbaar!
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering: kachels binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen!
  • Vakkundige service, persoonlijk, per e-mail en telefonisch
Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee