Kleine houtkachel

Altijd slagen voor een kleine kachel bij Goedkoopstekachels.nl

Wilt u een kleine houtkachel kopen? Dat treft, want een kleine kachel vindt u altijd in de voordelige webshop van Goedkoopstekachels.nl. In onze webshop hebben wij vele modellen kleine kachels. U kunt op uw gemak kiezen voor een kleine houtkachel uit ons ruime assortiment. En de prijzen voor een kleine kachel zijn zeer gunstig. Niet voor niets zijn wij de goedkoopste kachel verkoper van Nederland! Door een andere aanpak van inkopen en goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij steeds de beste kwaliteit kleine kachel leveren tegen de laagste prijs. Bij ons bent u als klant altijd in het voordeel. Onze naam zegt wat dat betreft meer dan voldoende!

Kleine houtkachel past in elk formaat woning

Heeft u weinig ruimte, maar geniet u wel graag van de gezelligheid van een knappend houtvuur in huis? Dan is een kleine houtkachel de oplossing. Een kleine kachel neemt maar weinig ruimte in en geeft toch de sfeer van een volwaardig houtvuur. Een kleine houtkachel staat vaak in minder grote vertrekken. Daarom is het van belang om een houtkachel te kiezen met het juiste vermogen. Voor een kleine ruimte is het benodigde vermogen vaak niet al te hoog. In veel gevallen is een vermogen van 4kW al meer dan voldoende om uw kamer aangenaam warm te stoken.

Verantwoord een kleine houtkachel stoken

Met de aanschaf van een kleine ABCAT (After Burning CATalyst) houtkachel rekent u af met schadelijke uitstoot en hinderlijke geuren. De ABCAT is een houtrookfilter in de vorm van een katalysator die afrekent met onverbrande deeltjes in de houtkachel. Het filter wordt als kachelpijp direct op of achter de stookinstallatie van een nieuwe CE-gecertificeerde kachel geplaatst. De ABCAT neutraliseert de kenmerkende geur van houtrook, zorgt voor vermindering tot 96% van uitstoot schadelijke stoffen en is eenvoudig te plaatsen en schoon te maken. U kunt bij ons houtkachels kopen van onder andere de volgende kwaliteitsmerken kachels: ABX, H&M, Invicta. Ook rookkanalen voor uw houtkachel kunt u bij ons online kopen.

Kleine kachel kopen bij Goedkoopstekachels.nl?

Een houtkachel is modern en tijdloos. We hebben de voordelen van een kleine houtkachel online kopen bij Goedkoopstekachels.nl voor u op een rijtje gezet:

  • Uitgebreid assortiment: alle kachels uit voorraad leverbaar!
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering: kachels binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen!
  • Vakkundige service, persoonlijk, per e-mail en telefonisch

Kleine kachels bekijken? Neem contact op met Goedkoopstekachels.nl

Een kleine kachel kopen doet u eenvoudig in de houtkachel webshop van de voordeligste leverancier in kwalitatieve, sfeervolle en betaalbare houtkachels. U bent altijd van harte welkom om onze kleine kachels te komen bekijken in onze showroom. Bel ons voor meer informatie op 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee.